TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Снежни врнежи во Крива Паланка, непречен сообраќај на патиштата

Курир - 01.02.2023

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по наместа влажни коловози. Врнежи од снег со слаб интензитет се бележат во Крива Паланка, но во моментов не преставуваат пречка за одвивање на сообраќајот.

Снежни врнежи во Крива Паланка, сообраќајот на патиштата е непречен

Нетпрес

Врнежи од снег во Крива Паланка, сообраќајот се одвива непречено

Локално