TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018”

+инфо - 14.09.2018

Во Кавадарци синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството за ...

Во Кавадарци се одржува “Тиквеш рок фест 2018”

Вечер - 14.09.2018

Во Кавадарци завчера синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството ...

По забавата со Цеца, три дена рок во Кавадарци!

Фокус - 13.09.2018

Денес во Кавадарци започнува возобновениот ,,Тиквеш рок фест 2018” во организација на Здружението за алтернативна култура ,,Алтер Центар“, и ќе трае до 15-ти септември. Рок хепенингот за прв пат се одржал во 1992 година, кога учествувале 12 демо ...

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018”

Курир - 14.09.2018

Во Кавадарци синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството за ...

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018″

Слободен Печат - 14.09.2018

Марјан Тодоровски, претставник на Здружението, потсети дека првиот Рок фест во Кавадарци бил одржан во 1992 година. Идејата била да се даде шанса на кавадаречките рок бендови, да настапат на сцена и да ги покажат своите музички достигнувања.

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018”

Сител - 14.09.2018

Во Кавадарци синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството за ...

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018”

А1 On - 14.09.2018

Во Кавадарци синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството за ...

Во Кавадарци почна „Тиквеш рок фест 2018”

Студенти - 14.09.2018

Во Кавадарци синоќа почна тридневната манифестација „Тиквешки рок фест 2018”. Настанот е во организација на Здружението за алтернативна култура „Алтер центар” и Домот на култура „Иван Мазов Климе од Кавадарци”, а е поддржан од Министерството за ...