TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

10 совети како да СЛАБЕЕТЕ преку ПЕШАЧЕЊЕ

Д-р Митов - 28.05.2020

Истражувањата покажуваат дека умерените физички активности, како што е пешачењето, можат да бидат дури и поефективни кога станува збор за слабеењето. Главната предност на пешањето, пред другите активности во однос на слабеењето е лесната одржливост .

Зошто пешачењето е „закон“ за слабеење?

Fashionel - 27.05.2020

Доколку сакате да ја доведете физичката кондиција и килограмите во ред, а некако се' уште не ви се вежба во група, има едно евтино, едноставно и загарантирано решение - пешачење. Ова е одличен начин за раздвижување посебно ако стилот на живот ви ...

Зошто пешачењето е „закон“ за слабеење?

Точка - 28.05.2020

Доколку сакате да ја доведете физичката кондиција и килограмите во ред, а некако се' уште не ви се вежба во група, има едно евтино, едноставно и загарантирано решение - пешачење. Ова е одличен начин за раздвижување посебно ако стилот на живот ви ...

Сите ги фрламе, а тие се многу лековити: Еве како да ги искористите дршките од цреши

Пулс24 - 28.05.2020

Доколку сакате да ја доведете физичката кондиција и килограмите во ред, а некако се’ уште не ви се вежба во група, има едно евтино, едноставно и загарантирано решение – пешачење. Ова е одличен начин за раздвижување посебно ако стилот на живот ви ...

Зошто пешачењето е „закон“ за слабеење?

Курир - 28.05.2020

Доколку сакате да ја доведете физичката кондиција и килограмите во ред, а некако се’ уште не ви се вежба во група, има едно евтино, едноставно и загарантирано решение – пешачење. Ова е одличен начин за раздвижување посебно ако стилот на живот ви ...

Еве како да ослабеете пешачејќи

iPortal - 29.05.2020

Пешачењето помага во согорувањето калории, одличен е начин за намалување на стресот. А помалку стрес = помалку килограми. Но, во продолжение прочитајте уште неколку „закони“ за пешачењето за да го постигнете резултатот што го посакувате: – 15.000 ...

Зошто пешачењето е „закон“ за слабеење?

Вистина.мк - 29.05.2020

Доколку сакате да ја доведете физичката кондиција и килограмите во ред, а некако се’ уште не ви се вежба во група, има едно евтино, едноставно и загарантирано решение – пешачење. Ова е одличен начин за раздвижување посебно ако стилот на живот ви ...