TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

Локално - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

24Инфо - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

Н.Македонија - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

А1 On - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

+инфо - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

Нова ТВ - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

Опсервер - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...

Либан доби прва министерка за полиција во арапскиот свет

Вечер - 17.02.2019

Раја ал-Хасан е новата министерка за внатрешни работи на Либан и воедно прва жена на чело на тој ресор во некоја арапска држава. Таа ќе биде една од четирите жени во новата владејачка коалиција во Либан, со што се отвораат врати за учество на жени ...