TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Вечер Прес - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Иницијативата „Мал Шенген“ да се гледа исклучиво преку економска призма

Слободен Печат - 14.11.2019

Љаиќ додаде дека регионот како целина економски заостанува зад развиените земји и дека ова е клучна причина што укажува на неопходноста од придвижување на оваа иницијатива. Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Алсат-М - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Фокус - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Press24 - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Локално - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е политички сојуз, ниту алтернатива на Европската унија

iPortal - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

А1 On - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

„Малиот Шенген“ не е политички сојуз, ниту алтернатива на ЕУ

Нетпрес - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

CivilMedia - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

MakPress - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Опсервер - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Либертас - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...

Љаиќ: „Малиот Шенген“ не е нова Југославија

Сител - 14.11.2019

Српскиот вицепремиер и министер за трговија, Расим Љаиќ, изјави дека најновата иницијатива за поврзување на сите економии на Западен Балкан, позната како „Мал Шенген“, од самиот почеток е придружена со премногу политизација и премалку прагматичен и ...