TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Царовска на средба со штипските стечајни работници

А1 On - 12.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска вечерва оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...

Царовска најави втор закон за стечајците

Макфакс - 12.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска вечерва оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...

Царовска на средба со штипските стечајни работници

Либертас - 12.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска вечерва оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...

Царовска најави втор закон за стечајците

Точка - 12.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска вечерва оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...

Царовска на средба со штипските стечајни работници

Слободен Печат - 12.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска вечерва оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...

Царовска најави втор закон за стечајците

Денар - 13.10.2017

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, вчера оствари средба со стечајните работници во Штип. Таа истакна дека сите стечајни работници кои ги исполнуваат условите согласно со Законот за стечајни работници веднаш ќе го добијат ...