TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Разоткриен ужас во училиште: Тинејџерка (15) повеќе пати групно ја силувале и врсници и наставници

Сител - 12.07.2018

Неименувано 15-годишно девојче, ученичка во едно училиште на северот од Индија пријавило во полицијата дека ја силувале и учителите и врсниците во училиштето. Како што рекла, ја силувале 16 другари и тројца наставници.

Разоткриен ужас во училиште: 15 годишна тинејџерка повеќе пати ја силувале 16 врсници и три наставници

Курир - 12.07.2018

Неименувана 15 годишна ученичка во едно училиште на северот на Индија пријавила во полиција дека ја силувале учител и врсници во училиште. Како што кажала, ја силувале 16 другари и тројца наставници.