TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со евидентни листови ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

Алсат-М - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

На административците нема да им се дава работа надвор од нивните надлежности

Слободен Печат - 14.11.2019

Ова е една мерка која сметам дека е од заемна корист и за вработените и за институциите затоа што документирано ќе се работи, вели Манчевски. Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се ...

Со евидентни листови ќе се следи работата на вработените од јавниот сектор

Република - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

А1 On - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Административците ќе евидентираат што сработиле, повредните ќе бидат поплатени

+инфо - 14.11.2019

Ова е една мерка која сметам дека е од заемна корист и за вработените и за институциите затоа што документирано ќе се работи што значи дека на вработените не ќе може да им се дава работа која е надвор од нивните надлежности, но соодветно даваме ...

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

Press24 - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

Сител - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

CivilMedia - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

Опсервер - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Со евидентни листови на месечно ниво ќе се следи работата на вработените и институциите од јавниот сектор

ММС - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.

Административците ќе пополнуваат евидентни листови за ефикасноста на нивната работа

MakPress - 14.11.2019

Со измените на Законот за административни службеници и на Законот за вработените во јавниот сектор се предвидува воведување евидентни листови со кои на месечно ниво ќе се следи ефикасноста на работа на институциите и на вработените.