TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет уметници наградени за „Мал формат 2017“ на ДЛУМ

+инфо - 11.01.2018

На изложбата учествуваат 54 автори-членови на ДЛУМ од цела Македонија со повеќе од сто дела изработени во различни ликовни техники. Во Културно-информативниот центар до 20 јануари ќе биде поставена годишната изложба „Мал формат 2017“ на Друштвото на ...

Пет уметници наградени за „Мал формат 2017“ на ДЛУМ

Канал5 - 11.01.2018

Во Културно-информативниот центар до 20 јануари ќе биде поставена годишната изложба „Мал формат 2017“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија-ДЛУМ. На изложбата учествуваат 54 автори-членови на ДЛУМ од цела Македонија со повеќе од сто дела ...

Наградени уметници за „Мал формат“ на ДЛУМ...

Н.Македонија - 11.01.2018

Наградени уметници за „Мал формат“ на ДЛУМ Во Културно-информативниот центар до 20 јануари ќе биде поставена годишната изложба „Мал формат 2017“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија (ДЛУМ).

Пет уметници наградени за „Мал формат 2017“ на ДЛУМ

А1 On - 11.01.2018

Во Културно-информативниот центар до 20 јануари ќе биде поставена годишната изложба „Мал формат 2017“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија-ДЛУМ. На изложбата учествуваат 54 автори-членови на ДЛУМ од цела Македонија со повеќе од сто дела ...

Пет уметници наградени за „Мал формат 2017“ на ДЛУМ

Скопје24 - 12.01.2018

Во Културно-информативниот центар до 20 јануари ќе биде поставена годишната изложба „Мал формат 2017“ на Друштвото на ликовните уметници на Македонија-ДЛУМ. На изложбата учествуваат 54 автори-членови на ДЛУМ од цела Македонија со повеќе од сто дела ...