TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Сител - 21.02.2020

Њујорк тајмс Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Курир - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Потврдено: Загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

iPortal - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Опсервер - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Загадениот воздух може да ја смени нашата ДНК

+инфо - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Вечер - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

ЊУЈОРК ТАЈМС: Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Денешен - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест, пишува ...

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

24Инфо - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Факултети - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцевите заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Либертас - 21.02.2020

Њујорк тајмс Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Истражување: Загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

MakPress - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцхајмеровата болест.

Да, загадениот воздух може да ја смени и нашата ДНК

Скопје24 - 21.02.2020

Токсините од воздухот ни штетат на многу начини. Покрај добро познатата поврзаност со ра*от на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и Алцха*меровата болест.

Загадениот воздух може да ја промени нашата ДНК

Таратур - 21.02.2020

Токсините присутни во воздухот на разни начини негативно влијаат врз нашето здравје. Покрај добро познатата поврзаност со ракот на белите дробови и срцеви заболувања, научниците сега наоѓаат нови допирни точки со нарушувања како што се дијабетесот и ...