TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проекција на романскиот филм „Тото и неговите сестри“ во Битола

Локално - 15.03.2019

Граѓанската организација ХЕРА, поддржана од фондацијата Отворено општество-Македонија, вечер во НУ Центар за култура-Битола организира проекција на наградуваниот филм „Тото и неговите сестри“ и дебата за пристапот на Ромите до здравствените услуги.

Проекција на романскиот филм „Тото и неговите сестри“ во Битола

24 Вести - 15.03.2019

Граѓанската организација ХЕРА, поддржана од фондацијата Отворено општество-Македонија, вечер во НУ Центар за култура-Битола организира проекција на наградуваниот филм „Тото и неговите сестри“ и дебата за пристапот на Ромите до здравствените услуги.

Проекција на романскиот филм „Тото и неговите сестри“ во Битола

Сител - 15.03.2019

Граѓанската организација ХЕРА, поддржана од фондацијата Отворено општество-Македонија, вечер во НУ Центар за култура-Битола организира проекција на наградуваниот филм „Тото и неговите сестри“ и дебата за пристапот на Ромите до здравствените услуги.

Проекција на романскиот филм „Тото и неговите сестри" во Битола

Канал5 - 15.03.2019

Граѓанската организација ХЕРА вечер во НУ Центар за култура-Битола организира проекција на наградуваниот филм „Тото и неговите сестри" и дебата за пристапот на Ромите до здравствените услуги.