TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синот на Грчев потврди: Ме вработија во ЕЛЕМ, ама земам пониска плата

Курир - 17.04.2018

Димитар Грчев, син на архитектот и советник во министерството за култура Мирослав Грчев, на неговиот фејсбук профил ја потврди информацијата која вчера ја објави Лидер, дека тој, заедно со ќерката на Талат Џафери, Бесија Џафери се вработиле во ЕЛЕМ, ...

Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле децата во ЕЛЕМ

Република - 16.04.2018

Дојде живот за децата на високите функционери на власта. Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле своите деца во ЕЛЕМ, jавува Лидер кој се повикува на извори од оваа државна компанија.

Синот на Грчев потврди дека работи во ЕЛЕМ: Порано ова го викавме непотизам, сега го викате „успеав да се снајдам“

Република - 17.04.2018

Димитар Грчев, син на архитектот и советник во министерството за култура Мирослав Грчев, на неговиот фејсбук профил ја потврди информацијата која вчера ја објави Лидер, дека тој, заедно со ќерката на Талат Џафери, Бесија Џафери се вработиле во ЕЛЕМ.

“Лидер”: “Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле децата во ЕЛЕМ”

Маркукуле - 16.04.2018

Дојде живот за децата на високите функционери на власта. Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле своите деца во ЕЛЕМ, jавува порталот “Лидер” кој се повикува на извори од оваа државна ...

Лидер: Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле децата во ЕЛЕМ

Сител - 16.04.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле своите деца во ЕЛЕМ – дознава Лидер од извори во оваа државна компанија. Како што пишува Лидер, Бесија Џафери, ќерка на претседателот на Собранието ...

Лидер: Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле децата во ЕЛЕМ

МК News - 16.04.2018

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери и Мирослав Грчев си ги вработиле своите деца во ЕЛЕМ – дознава Лидер од извори во оваа државна компанија. Како што пишува Лидер, Бесија Џафери, ќерка на претседателот на Собранието ...