TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познати личности кои не смеете да ги гуглате!

Убавина и Здравје - 10.10.2018

Руби Роуз е на врвот на листата “MCAFFE” , позната компанија за он-лајн заштита, и оваа година на својата страна објавила листа од најопасни славни личности за пребарување на интернет, за да ги заштити корисниците и да ги предупреди на страниците на ...

Таа е “најопасната“ славна личност на интернет

Канал5 - 10.10.2018

Австралиската актерка Роби Роуз, позната по улогата во серијата „Orange Is The New Black” е една од најопасните личности на интернет. Познатата компанија која се занимава со интернет безбедноста – McAffe и оваа година на својот сајт ја објави ...

Познати личности чие име не треба да се „гугла“

Макфакс - 10.10.2018

Американската компанија за информациска заштита „Макафи“ годинава на својата интернет-страница објави листа на најопасните познати личности за пребарување на интернет со цел да ги заштити корисниците и да ги предупреди на кои сајтови може да добијат ...

Ова се славни личности чие име не би смееле да го "гуглате"

Точка - 09.10.2018

"MCAFFE", позната компанија за он-лајн заштита, и оваа година на својата страна објавила листа од најопасни славни личности за пребарување на интернет, за да ги заштити корисниците и да ги предупреди на страните на кои може да "закачат" компјутерски ...

Познати личности чие име не треба да се „гугла“

USB - 11.10.2018

Американската компанија за информациска заштита „Макафи“ годинава на својата интернет-страница објави листа на најопасните познати личности за пребарување на интернет со цел да ги заштити корисниците и да ги предупреди на кои сајтови може да добијат ...