TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Србија запленети повеќе од половина тон марихуана!

Канал5 - 25.11.2021

Голема полициска акција во Ниш во Србија, запленети повеќе од половина тон марихуана. Министерот за внатрешни работи на Србија Александар Вулин денеска остварил средба со раководството на Управата за криминалистичка полиција и им честитал за успешно ...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

ТВ21 - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Нова ТВ - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

Вечер Прес - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...

Запленети 520 килограми марихуана во Србија

Lider - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана

MakPress - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана од Косово (ВИДЕО)

Локално - 25.11.2021

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внатрешни работи Александар Вулин истакна дека секоја ...