TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кој му ги сокри папучите на Иванов?

CivilMedia - 10.12.2018

пишува: Што е уште потрагично, јавноста е поделена околу кредибилитетот на изјавите на Нинџа и на Иванов… Туго, мори, на кого да му се верува?! Тоа, само по себе, е тотален пораз за човекот кој се обраќа од говорницата на вилата на Претседателот на ...

Кој му ги сокри папучите на Иванов?

Слободен Печат - 10.12.2018

Но, зошто и Нинџа и Иванов – плус Мицкоски – сè уште го штитат очигледниот главен „корисник на услугите“ од тој 27-априлски безбедносно-политички дебакл, Груевски? Е те до каде стигна Македонија: Иванов да мора да свикува вонредна прес-конференција ...

Кој му ги сокри папучите на Иванов?

+инфо - 10.12.2018

Зошто и Нинџа и Иванов – плус Мицкоски – сè уште го штитат очигледниот главен „корисник на услугите“ од тој 27-априлски безбедносно-политички дебакл, Груевски? Е те до каде стигна Македонија: Иванов да мора да свикува вонредна прес-конференција за ...

Кој му ги сокри папучите на Иванов?

Либертас - 10.12.2018

Е те до каде стигна Македонија: Иванов да мора да свикува вонредна прес-конференција за да се дообјаснува (и, замислете, да прифати да одговара на новинарски прашања!!!) по сведочењата на некаков ноторен, но детален Нинџа, алиас „Самурај“, алиас ...

Кој му ги сокри папучите на Иванов?

iPortal - 10.12.2018

Ви пренесуваме дел од најновата колумна на Сашо Ордановски за ЦивилМедиа: Ете до каде стигна Македонија: Иванов да мора да свикува вонредна прес-конференција за да се дообјаснува (и, замислете, да прифати да одговара на новинарски прашања!!!) по ...