TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патниците изненадени: И после големиот скандал кој ја урна австриската влада, Штрахе со семејството летува на Ибица!

Точка - 19.07.2019

Патниците на летот од Виена за Ибица останале изненадени откако во авионот се појавил поранешниот вицеканцелар на Австрија, Хајнц-Кристијан Штрахе. Штрахе со сопругата и децата одлучил да летува на шпанскиот остров Ибица, што не би било воопшто ...

Штрахе и по скандалот што му ја уништи кариерата летува на Ибица

МКД - 19.07.2019

Патниците на авионот за Ибица во Виена биле изненадени кога неодамна го виделе Хајнц Кристијан Штрахе, поранешниот австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучил одморот да го помине на островот поврзан со аферата Ибица, која ја ...

И по аферата, Штрахе летува на Ибица

Макфакс - 19.07.2019

Патниците на авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога го видоа Хајнц Кристијан Штрахе, поранешниот австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи да го помине одморот на островот поврзан со аферата „Ибица”, која ја уништи ...

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

Локално - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

Ибица му е судбина на Штрахе

Н.Македонија - 19.07.2019

Патниците на авионот за Ибица од Виена беа изненадени кога го видоа Хајнц Кристијан Штрахе, поранешниот австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучил да го помине одморот на островот поврзан со аферата „Ибица”, која ја уништи ...

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

Сител - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

И по аферата, Штрахе летува на Ибица

24Инфо - 19.07.2019

Патниците на авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога го видоа Хајнц Кристијан Штрахе, поранешниот австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи да го помине одморот на островот поврзан со аферата „Ибица”, која ја уништи ...

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

Опсервер - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

Либертас - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

+инфо - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

Австрија: Штрахе на одмор на Ибица и по аферата „Ибица“

Денешен - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.

Штрахе, и по аферата, повторно на одмор на Ибица

MakPress - 19.07.2019

Патниците од авионот за Ибица во Виена беа изненадени кога неодамна го видоа Хајнц-Кристијан Штрахе, поранешен австриски вицеканцелар, кој со својата сопруга и децата одлучи одморот да го помине на тој остров.