TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во МНТ се подготвува македонскиот Хамлет на Дуковски во режија на Срѓан Јанаќијевиќ

Република - 14.03.2018

Во Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, нашиот најпоставуван и најнаградуван драмски автор, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ, информираат од ...

Интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух”

Lady - 14.03.2018

Во Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух”, според последниот текст на Дејан Дуковски, нашиот најпоставуван и најнаградуван драмски автор, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ.

Срѓан Јаниќијевиќ ја подготвува претставата „Дух“ по текст на Дејан Дуковски

Независен - 14.03.2018

Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ. Премиера се очекува кон средината на април на големата сцена на МНТ.

Во МНТ се подготвува претставата „Дух“ на Дуковски, во режија на Јаниќијевиќ

Канал5 - 14.03.2018

Македонски народен театар соопшти дека интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ. Премиера се очекува кон средината на април на големата сцена на ...

МНТ ја најавува претставата „Дух“, македонскиот Хамлет на Дуковски

Радио МОФ - 14.03.2018

Македонски народен театар ја најавува премиерата на најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ. Премиерата ќе се случи на средината на април на големата сцена на МНТ.

Во МНТ се подготвува претставата „Дух“ на Дуковски, во режија на Јаниќијевиќ

Стандард - 14.03.2018

Македонски народен театар соопшти дека интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ. Премиера се очекува кон средината на април на големата сцена на ...

Наскоро „Дух“ - македонскиот Хамлет на Дуковски, во МНТ во режија на Срѓан Јаниќијевиќ

Женски магазин - 14.03.2018

Во Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, нашиот најпоставуван и најнаградуван драмски автор, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ.

Во МНТ се поставува текстот „Дух“ на Дејан Дуковски во режија на Срѓан Јаниќијевиќ

МКД - 14.03.2018

Во Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, нашиот најпоставуван и најнаградуван драмски автор, а во режија на Срѓан Јаниќијевиќ.

“Дух” е нова претстава на МНТ – премиера во април

Скопје инфо - 15.03.2018

“Дух” е наслов на новата премиера на Македонскиот народен театар, која публиката ќе има можност да ја гледа на големата сцена кон средината на април. Од МНТ велат дека се во тек интензивните подготовки за оваа претстава, која се работи според ...

Текст на Дуковски се поставува во МНТ...

Н.Македонија - 15.03.2018

Текст на Дуковски се поставува во МНТ Во Македонски народен театар интензивно се подготвува најновата претстава со работен наслов „Дух“, според последниот текст на Дејан Дуковски, нашиот најпоставуван и најнаградуван драмски автор, а во режија на ...