TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ангеловска - Шломер: Преку регионална електронска платформа ќе се поврзуваат домашните фирми со странските инвеститори ...

Канал5 - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

ФОТО УБОД НА ТВ21: Женскиот тим на министерката Ангеловска

ТВ21 - 20.10.2019

Новата министерка за Финансии, Нина Ангеловска е на средбата со Вибке Шломер, директорката на Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) за Европа и Централна Азија. Од фотографиите на социјалните мрежи може да се забележи дека нејзиниот тим е ...

Регионална електронска платформа за домашните фирми со странските инвеститори

Сител - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

Ангеловска – Шломер: Преку регионална електронска платформа ќе се поврзуваат домашните фирми со странските инвеститори ...

ММС - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори преку електронска платформа

MakPress - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

Од ноември домашните фирми ќе имаат електронска платформа да се поврзат со странските инвеститори

+инфо - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

Регионална електронска платформа за домашните фирми со странските инвеститори

Вечер Прес - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

Регионална електронска платформа за домашните фирми со странските инвеститори

Опсервер - 20.10.2019

Домашните фирми ќе можат да се поврзуваат со странските инвеститори во регионот преку регионална електронска платформа. Проектот за поврзување на домашните компании со странските инвеститори, за кој Министерството за финансии потпиша меморандум за ...

ФОТО УБОД НА ТВ21: Женскиот тим на министерката Ангеловска

4NEWS - 20.10.2019

Новата министерка за Финансии, Нина Ангеловска е на средбата со Вибке Шломер, директорката на Меѓународната финансиска корпорација (ИФЦ) за Европа и Централна Азија. Од фотографиите на социјалните мрежи може да се забележи дека нејзиниот тим е ...