TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заработил милијарди долари, но нема кому да ги остави: Кој ќе ги „лапне“ парите на Хермес?

Кумановски м. - 06.12.2023

Николас Пуех, внук на основачот на „Хермес“, нема наследници и наводно планира своето богатство да го остави на својот поранешен градинар. Николас Пуех, внук на основачот на компанијата „Хермес“, нема деца, сам е, но има богатство проценето на 9 до ...

Тајкун вреден 10 милијарди евра сака да го посвои својот градинар и да му остави се

Точка - 06.12.2023

Николас Пуех, внукот на основачот на Хермес, се проценува дека има богатство вредно меѓу 9 и 10 милијарди швајцарски франци. Тој е самец и нема деца, а сега неговиот план е да напише тестамент и да го додели своето огромно богатство со својот ...

Тајкун што „тежи“ 10 милијарди евра сака да го посвои својот градинар и да му остави сè

Слободен Печат - 06.12.2023

Николас Пуч , внук на основачот на „Ермес“ , се проценува дека „тежи“ 10 милијарди евра. Тој е самец и нема деца, а сега неговиот план е да напише тестамент и да го подели своето огромно богатство со својот поранешен градинар .

Милијардер сака да го посвои градинарот Мароканец и да му ги остави своите 10 милијарди евра

Канал5 - 06.12.2023

Николас Пуех, внукот на основачот на Хермес, се проценува дека има богатство вредно меѓу 9 и 10 милијарди швајцарски франци. Тој е самец и нема деца, а сега неговиот план е да напише тестамент и да го подели своето огромно богатство со својот ...

Тајкун вреден 10 милијарди евра сака да го посвои својот градинар и да му го препише богатството

Фактор - 06.12.2023

Пуех, 80-годишниот Французин и главен акционер на Хермес, сега сака да го посвои својот поранешен вработен за да може да го именува за негов наследник. Се верува дека Пуех има помеѓу 5 и 6 проценти од луксузниот француски бренд за кожа Хермес ...