TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализирано водоснабдувањето на улицата „Товарник“

Сител - 16.05.2018

Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје соопшти дека дефектот на улицата „Товарник“ број 49 е саниран. Според РЦУК, водоснабдувањето е нормализирано во 17:30 ...

Каква вода пиевме во 2017 година?

Тера - 16.05.2018

Во текот на 2017 година анализирани се вкупно 520 примероци на вода за пиење од градската мрежа и селата приклучени на градски водовод Битола. Од вкупниот број анализирани примероци само 6 примероци или 1.1% се неисправни во однос на ...

ЈП Водовод и канализација известува за прекинато водоснабдување

Фактор - 23.05.2018

Ве известуваме дека на ден 23.05.2018г. поради уличен дефект од Ф 80мм на ул.Чегевара бр.116 н.Шуто Оризари прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Чегевара од 09:00 часот до завршување ...

Санирани дефектите на две улици

Фактор - 16.05.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје известува дека дефектот на ул.Ѓорѓи Димитров бб е саниран и водоснабдувањето е нормализирано на.во 11:35 часот, како и дефектот на ул. Коста Новаковиќ бр.20 во ...

Без вода дел од жителите на Кисела Вода

Фокус - 16.05.2018

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека денеска поради санација на водоводен приклучок Ф 100мм без вода ќе бидат жителите на ул. Ѓорги Димитров и ул. Вера Јоциќ во Кисела Вода.

Денес дел од Кисела Вода без вода

Скопје инфо - 16.05.2018

Општина Кисела Вода информира дека денес од 09:00 часот без вода ќе бидат корисниците на дел од ул.Ѓорѓи Димитров и дел од ул.Вера Јоциќ. Од „ЈП Водовод и канализација“ соопштија дека прекините се поради поврзување на водоводен приклучок од Ф 100 мм ...

Без вода утринава овие скопски населби

Фактор - 16.05.2018

Почнувајќи од 9 часот па се до санирање на дефектите без вода ќе бидат неколку скопски населби. Поради водоводен приклучок од Ф 100 мм на ул.Ѓорѓи Димитров бб н.Кисела Вода прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Ѓорѓи Димитров и ...

Без вода денеска дел од село Стајковци

А1 On - 15.05.2018

Поради поврзување на водоводна мрежа од ф-100мм во село Стајковци бб, прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците дел од ова село. Како што информираат од АД „Водовод и канализација“ прекин во водоснабдувањето ќе има во 9:00 часот до завршување ...

48 часовен прекин во водоснабдувањето за корисниците на ЈП Стрежево

Тера - 15.05.2018

Се известуваат сите корисници на вода од системот на ЈП “Стрежево” Битола дека ќе има прекин во снабдувањето со вода од 07:00 часот на 16.05.2018 (среда), во наредните 48 часа, поради затворање на главниот канал.

Дефект саниран, но има и најава за утре

Фактор - 15.05.2018

Од ЈП„Водовод и канализација“ информираат дека дефектот на ул.Добромир Хрст бр.2 во населба 11 Октомври е саниран, а водоснабдувањето е нормализирано на 15.05.2018г. во 15:00 часот. На ден 16.05.2018.поради замена на шибер од Ф-100мм на Булевар ...

ЈП Водовод и канализација соопштува за саниран дефект

Фактор - 15.05.2018

Дефектот на ул.Никола Тримпаре 10б во населба Центаре саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 15.05.2018г. во 13:00 ...

ЈП Водовод и канализација известува за прекинато водоснабдување

Скопје инфо - 23.05.2018

Ве известуваме дека на ден 23.05.2018г. поради уличен дефект од Ф 80мм на ул.Чегевара бр.116 н.Шуто Оризари прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Чегевара од 09:00 часот до завршување .

Без вода денеска улиците Виктор Иго, Драга Стојановска и Невена Горгиева Дуња

Скопје инфо - 17.05.2018

Водовод ве известува дека на ден 17.05.2018 г. поради водоводен приклучок од Ф 100мм на ул.Виктор Иго 10 н.Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Виктор Иго, ул.Драга Стојановска и ул.Невена Горгиева Дуња, од 10:00 часот до ...

Санирани дефектите на две улици

Скопје инфо - 16.05.2018

ЈП Водовод и канализација - Скопје известува дека дефектот на ул.Ѓорѓи Димитров бб е саниран и водоснабдувањето е нормализирано на.во 11:35 часот, како и дефектот на ул. Коста Новаковиќ бр.20 во ...

Без вода денеска дел од село Стајковци

Сител - 15.05.2018

Поради поврзување на водоводна мрежа од ф-100мм во село Стајковци бб, прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците дел од ова село. Како што информираат од АД „Водовод и канализација“ прекин во водоснабдувањето ќе има во 9:00 часот до завршување ...