TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Забавниот парк кај „Борис Трајковски“ е на приватен имот, не сме надлежни, велат од Град Скопје И Општина Карпош

Сакам да кажам - 15.05.2019

Забавниот парк пред базенот „Борис Трајковски“ се наоѓа на приватен имот и затоа не треба да даваме дозвола за поставување на реквизитите, велат од Град Скопје и Општина Карпош. Деновиве, на празниот простор пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“ ...

Скопјани ќе почекаат за новиот Луна парк

Скопје инфо - 15.05.2019

Иако од пред неколку години беше најавено дека Скопје ќе добие нов и модерен Луна парк, скопјани сепак ќе почекаат за такво нешто. Метрополата нема во скоро време да добие нов забавен парк, потврдија од Град Скопје за Алфа.

Нов забавен парк во Скопје, но кој гарантира за безбедноста на овие атракции?

Скопје инфо - 15.05.2019

Од неодамна Скопје доби нов забавен парк, со адреналински атракции. Нешто што навистина му недостасуваше на главниот град. Новиот забавен адреналински парк „Мега“ е лоциран а улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“.

Скопје доби нов забавен парк, но кој ја гарантира неговата безбедност?

Скопје1 - 15.05.2019

Од неодамна Скопје доби нов забавен парк, со адреналински атракции лоциран на улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис ...

Скопје доби приватен рингишпил, Градот не одговара кој ја гарантира безбедноста

Алфа - 14.05.2019

 Патувачки забавен парк со 20 атракции од кои 10 адреналински пристигна во метрополата. Сместен е кај спортскиот центар Борис Трајковски и според најавите овде ќе остане до 15-ти јуни. Посетителите велат дека не се плашат за безбедноста на ...

Забавниот парк кај ,,Борис Трајковски“ е на приватен имот

Независен - 15.05.2019

Скопје доби нов забавен парк, со адреналински атракции лоциран на улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“. Од Град Скопје и Општина Карпош велат дека забавниот парк пред базенот „Борис Трајковски“ се наоѓа на приватен имот.

Во Скопје нов забавен парк со адреналински атракции

Опсервер - 13.05.2019

На улица „Илинденска“ веднаш до СЦ „Борис Трајковски“ е лоциран новиот забавен адреналински парк „Мега“. Забавниот парк нуди над 20 возења, од кои 10 се адреналински атракции, 10 фамилијарни возења, како и неколку интерактивни реквизити.