TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонци заглавени низ цел свет не можат да извадат документи, амбасадите креваат рамења

+инфо - 22.11.2020

Доколку не го решиме проблемот ќе треба да се вратиме назад, а со тоа ќе изгубиме работа, како и право на престој, сè во зависност од периодот, бидејќи навистина е непредвидливо во моментов.

Македонци заглавени низ цел свет не можат да извадат документи – амбасадите креваат рамена

Курир - 22.11.2020

Бројката на македонци кои се заглавени низ лавиринтот за македонски документи е не позната. Тие заради корона кризата не можат да извадат документи преку македонските амбасади, доколку дојдат во Македонија поради кризата нема да се вратат во земјите ...

Македонци заглавени низ цел свет не можат да извадат документи – амбасадите креваат рамења

Скопје1 - 22.11.2020

Бројката на македонци кои се заглавени низ лавиринтот за македонски документи е не позната. Тие заради корона кризата не можат да извадат документи преку македонските амбасади, доколку дојдат во Македонија поради кризата нема да се вратат во земјите ...

Македонци заглавени низ цел свет не можат да извадат документи, амбасадите креваат рамена

Нетпрес - 22.11.2020

Бројката на македонци кои се заглавени низ лавиринтот за македонски документи е не позната. Тие заради корона кризата не можат да извадат документи преку македонските амбасади, доколку дојдат во Македонија поради кризата нема да се вратат во земјите ...

Македонци заглавени низ цел свет не можат да извадат документи – амбасадите креваат рамења

Пулс24 - 22.11.2020

Бројката на македонци кои се заглавени низ лавиринтот за македонски документи е не позната. Тие заради корона кризата не можат да извадат документи преку македонските амбасади, доколку дојдат во Македонија поради кризата нема да се вратат во земјите ...