TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со црвена боја е исчкртан рускиот конзулат во Њујорк (ФОТО)

Канал5 - 30.09.2022

Непознати сторители ја исчкртале фасадата на рускиот конзулат лоциран на Менхетен, Њујорк. Да потсетиме дека рускиот претседател Владимир Путин претседаваше со церемонијата на анексија на четирите украински региони кои беа делумно окупирани од ...

Фасадата на рускиот конзулат во Њујорк е обоена во црвено

Кумановски м. - 01.10.2022

Фасадата на рускиот конзулат во Њујорк е обоена во црвено, соопшти вчера полицијата, а најверојатно станува збор за протест поради припојувањето на четири украински региони кон Москва. Вчера околу пладне низ фасадата на конзулатот, зграда во ...

Ичкртан рускиот конзулат во Њујорк

Фокус - 30.09.2022

Непознати сторители ја исчкртале фасадата на рускиот конзулат лоциран на Менхетен, Њујорк. Рускиот претседател Владимир Путин претседаваше со церемонијата на анексија на четирите украински региони кои беа делумно окупирани од руските воени сили, што ...

Рускиот конзулат во Њујорк ичкртан со црвена боја

Република - 30.09.2022

Непознати сторители ја исчкртале фасадата на рускиот конзулат лоциран на Менхетен, Њујорк. Рускиот претседател Владимир Путин претседаваше со церемонијата на анексија на четирите украински региони кои беа делумно окупирани од руските воени сили, што ...