TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стоилковски: Бочварски ја злоупотреби министерската функција во партиски цели

Курир - 13.10.2021

На прес конференција во Делчево, портпаролот на ВМРО ДПМНЕ Наум Стоилковски обвини дека дека вчерашното присуство на Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски кој присуствуваше на увид во изградбата на улицата Скопска е класичен пример за ...

Стоилковски: Бочварски ја злоупотреби министерската функција во партиски цели

Нетпрес - 13.10.2021

На прес конференција во Делчево, портпаролот на ВМРО ДПМНЕ Наум Стоилковски обвини дека дека вчерашното присуство на Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски кој присуствуваше на увид во изградбата на улицата Скопска е класичен пример за ...

Стоилковски: Бочварски ја злоупотреби министерската функција во партиски цели

Zoom - 13.10.2021

На прес конференција во Делчево, портпаролот на ВМРО ДПМНЕ Наум Стоилковски обвини дека дека вчерашното присуство на Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски кој присуствуваше на увид во изградбата на улицата Скопска е класичен пример за ...

Бочварски од лист прочита дека процветало Делчево, па избега од Брегалнички.мк – еве ги новинарските прашања

Република - 12.10.2021

Очигледно непрошетан по калливите улици во населбите Први, Втори и Трети реон, недоволно информиран за распаднатите улици во населбата Милково Брдо и непостоечките улици во населбата Ѕвегорска река, денеска Министерот за транспорт и врски, во време ...

Бочварски: Го поттикнавме економскиот развој во Делчево

Канал5 - 12.10.2021

Дополнително инвестираме 30 милиони денари за реконструкција на локалните улици, вели Бочварски. Со поддршка на Владата Делчево стана модерен град каде се подобрени условите за живеење на граѓаните.

ВИДЕО | Бочварски: Делчево го доби својот изглед на модерен град

Слободен Печат - 12.10.2021

Министерството за транспорт и врски интензивно работи на реализација на инфраструктурните проекти во Делчево кои се дел од Проектот за поврзување локални патишта во Северна Македонија, што Министерството го реализира со финансиска поддршка на ...

Бочварски: Дополнително инвестираме 30 милиони денари за реконструкција на локалните улици во Делчево

Локално - 12.10.2021

Со поддршка на Владата Делчево стана модерен град каде се подобрени условите за живеење на граѓаните. Во овој момент ставен е фокус на рехабилитација на локалните улици и патишта во општината за што преку Министерството за транспорт и врски се ...

Бочварски: Го поттикнавме економскиот развој во Делчево, дополнително инвестираме 30 милиони денари за реконструкција ...

Frontline - 12.10.2021

Со поддршка на Владата Делчево стана модерен град каде се подобрени условите за живеење на граѓаните. Во овој момент ставен е фокус на рехабилитација на локалните улици и патишта во општината за што преку Министерството за транспорт и врски се ...