TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за недела, 16-ти јуни 2024-та

Нетпрес - 16.06.2024

ОВЕН Вашата потрага по признание ќе доведе до преголема ревност на работнто место, што лошо ќе се одрази на вашите приватни односи. На крајот на денот не е исклучен и конфликт со колегите. Иницијативите се успешни ако се добро обмислени однапред.

Дневен хороскоп за недела, 16-ти јуни 2024-та

365 - 16.06.2024

ОВЕН Вашата потрага по признание ќе доведе до преголема ревност на работнто место, што лошо ќе се одрази на вашите приватни односи. На крајот на денот не е исклучен и конфликт со колегите. Иницијативите се успешни ако се добро обмислени однапред.