TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во спиење починало бебе родено пред три недели

+инфо - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека ...

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Курир - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Press24 - 12.01.2018

Во 10 часот и 07 минути вчера во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улицата „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 09 часот и 30 минути, забележала дека нејзиното бебе не давало знаци ...

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Република - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје.

Скопје: Во спиење починало бебе родено пред три недели

Скопје инфо - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје.

Бебе починало во дом во Скопје

Макфакс - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила ...

Бебе починало во дом во Скопје

Вечер - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила ...

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Бриф - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Мајка од Скопје станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Вечер - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Почина бебе во Скопје

Сител - 12.01.2018

Во Единицата за информации и команда Скопје вчера во 10.07 часот А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул. „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 9.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот, ...

Бебе починало во дом во Скопје

Кајгана - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка Буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила ...

Бебе родено пред три недели починало во спиење...

Н.Македонија - 12.01.2018

Бебе родено пред три недели починало во спиење Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, во Единицата за информации и команда ...

Во спиење починало бебе родено пред три недели

Либертас - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје.

Бебе починало во дом во Скопје

Точка - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила дека ...

Мајка станала од спиење и го нашла своето бебе починато

Нетпрес - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење. -На 11.01.2018 година во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Мајката станала и го нашла бебето починато

МКД - 12.01.2018

Вчера во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул. „Брсјачка Буна“ во Скопје, кога станала од спиење околу 9.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на ...

Бебе родено пред три недели починало во спиење

Алфа - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека ...

Мајка станала од спиење и го нашла мртво своето бебе

Фокус - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење, информираа од МВР. Според полицијата, вчера во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Огромна трагедија во Скопје: Станала од спиење и си го нашла бебето починато

Sky - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила дека ...

Мајка станала од спиење и го нашла мртво своето бебе

iPortal - 12.01.2018

Мајка од Скопје го нашла своето три недели старо бебе починато откако станала од спиење, информираа од МВР. Според полицијата, вчера во 10.07 часот во Единицата за информации и команда Скопје, А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на ул.

Бебе починало во дом во Скопје

А1 On - 12.01.2018

Во текот на вчерашниот ден А.С. пријавила дека во нејзиниот дом на улица „Брсјачка буна“ во Скопје нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Како што информираат од МВР, скопјанката во Единицата за информации и команда пријавила дека ...

Во спиење починало бебе родено пред три недели

МК News - 12.01.2018

Мајка од Скопје вчера пријавила дека кога станала од спиење околу 09.30 часот забележала дека нејзиното три недели старо бебе не давало знаци на живот. Семејството живеело на улица Брсјачка Буна во Скопје.