TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отстранувањето на дамките од чоколадо од теписите може да биде многу лесно

ТВ21 - 01.10.2023

Декадентните бели, млечни и темни чоколади се сметаат за удобност и луксуз. Сепак, вашиот тепих нема премногу да ги цени овие вкусни задоволства бидејќи лесно се валкаат. Освен тоа, штом чоколадото ќе се стопи, ќе направи леплив хаос.

Отстранувањето на дамките од чоколадо од теписите може да биде многу лесно

Zoom - 01.10.2023

реклама Декадентните бели, млечни и темни чоколади се сметаат за удобност и луксуз. Сепак, вашиот тепих нема премногу да ги цени овие вкусни задоволства бидејќи лесно се валкаат. Освен тоа, штом чоколадото ќе се стопи, ќе направи леплив хаос.