TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција в година забранува пластични производи за еднократна употреба

Макфакс - 01.06.2020

Грција планира до 1 јули 2021 година да ја забрани употребата на пластични производи за еднократно користење, рече министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидакис. Хацидикис ја објави веста на настан на плажа во Атина, на кој беше ...

Грција до 1 јули следната година ќе забрани употреба на пластика за еднократна употреба

Локално - 01.06.2020

Грција планира да ја забрани употребата на производи за еднократна употреба од пластика до 1 јули 2021 година, изјави министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидикис, пренесе „Блиц“.

Грција од следната година забранува пластични производи за еднократна употреба

Н.Македонија - 01.06.2020

Грција планира до 1 јули 2021 година да ја забрани употребата на пластични производи за еднократно користење, рече министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидакис. Хацидикис ја објави веста на настан на плажа во Атина, на кој беше ...

Грција в година забранува пластични производи за еднократна употреба

24Инфо - 01.06.2020

Грција планира до 1 јули 2021 година да ја забрани употребата на пластични производи за еднократно користење, рече министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидакис. Хацидикис ја објави веста на настан на плажа во Атина, на кој беше ...

Грција в година забранува пластични производи за еднократна употреба

MTM - 02.06.2020

Грција планира до 1 јули 2021 година да ја забрани употребата на пластични производи за еднократно користење, рече министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидакис. Хацидикис ја објави веста на настан на плажа во Атина, на кој беше ...

Грција в година забранува пластични производи за еднократна употреба

Курир - 02.06.2020

Грција планира до 1 јули 2021 година да ја забрани употребата на пластични производи за еднократно користење, рече министерот за животна средина и енергија, Костис Хацидакис. Хацидикис ја објави веста на настан на плажа во Атина, на кој беше ...