TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И на Ленинова тротоарите ќе се ослободуваат со паркирање во џебови само за станарите, велат од Општина Центар

Сакам да кажам - 07.12.2021

Тротоарите на улицата Ленинова на потегот од булеварот Партизански одреди до улицата Теодосиј Гологанов напролет ќе се ослободуваат од коли. Општина Центар најавува дека и на оваа улица ќе се реконструира како улицата Орце Николов, односно ќе бидат ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Опсервер - 07.12.2021

– Со ново проектно решение за ул.„Ленинова“ во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места -Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Frontline - 07.12.2021

Со ново проектно решение за ул.„Ленинова“ во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места. -Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со ...

На пролет „Ленинова“ ќе добие нова канализација, осветлување и нови паркинг-места

24Инфо - 07.12.2021

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски по средбата вчера вечер остварена со граѓаните од улица „Ленинова“, која треба да се реконструира напролет најави дека тротоарите и на оваа улица на потегот од булеварот Партизански одреди до ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Скопје инфо - 07.12.2021

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со граѓаните од улица „Ленинова“, која треба да се реконструира напролет. Идејното решение за улицата е во крајна фаза, поради што Герасимовски ги покани граѓаните да ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Вечер Прес - 07.12.2021

Со ново проектно решение за ул.„Ленинова“ во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места -Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Република - 07.12.2021

Со ново проектно решение за ул.„Ленинова“ во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места , информираа денеска од општината.

Герасимовски: „Ленинова" ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување ...

Канал5 - 07.12.2021

​ Со ново проектно решение за ул.„Ленинова" во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места. -Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со ...

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

MakPress - 07.12.2021

Со ново проектно решение за ул.„Ленинова“ во Општина Центар е предвидено да се постави атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места -Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера вечер оствари средба со ...