TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако се сомневате дека вашата врска тргнала на полошо, овие 4 прашања може да ја спасат

Попара - 25.10.2021

Иако на прв поглед изгледа дека се е во ред, понекогаш внатрешното чувство ни кажува дека врската со саканата личност е разнишана и дека нашата емотивна врска паднала во криза. Анксиозноста во врската е реална и се случува дури и кај најдобрите од ...

Ако се сомневате дека вашата врска тргнала на полошо, овие 4 прашања може да ја спасат

Курир - 25.10.2021

Иако на прв поглед изгледа дека се е во ред, понекогаш внатрешното чувство ни кажува дека врската со саканата личност е разнишана и дека нашата емотивна врска паднала во криза. Анксиозноста во врската е реална и се случува дури и кај најдобрите од ...

Ако се сомневате дека вашата врска тргнала на полошо, овие 4 прашања може да ја спасат

Zoom - 25.10.2021

Иако на прв поглед изгледа дека се е во ред, понекогаш внатрешното чувство ни кажува дека врската со саканата личност е разнишана и дека нашата емотивна врска паднала во криза. Анксиозноста во врската е реална и се случува дури и кај најдобрите од ...