TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Игор Неделковски од денеска нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола

Курир - 30.09.2022

Проф. д-р Игор Неделковски од денеска е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, академска функција со која се здоби по победата на непосредните избори кои во универзитетските единици се одржаа на 1 јуни годинава.

Вработените во Ректоратот со изненадување за Коруновски на последниот работен ден како Ректор (фото)

Битола Њуз - 30.09.2022

Вработените во Ректоратот на УКЛО во Битола по завршувањето на официјалниот дел на предавањето на инсигниите на новиот ректор проф. д-р Игор Неделковски, му приредија изненадување на сега веќе стариот ректор, проф.

На УКЛО извршено примопредавање на ректорските инсигнии (фото)

Битола Њуз - 29.09.2022

Новоизбраниот ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, проф. д-р Игор Неделковски на 1 октомври 2022 година започнува да ја извршува функцијата прв човек на УКЛО – Битола. Пред неговото официјално започнување со работа, денес во ...

Неделковски ја презеде функцијата ректор на битолскиот универзитет

Тера - 30.09.2022

Новоизбраниот ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, проф. д-р Игор Неделковски на 1 октомври 2022 г. започнува да ја извршува функцијата прв човек на Универвзитетот „Св. Климент Охридски“ Битола.

Игор Неделковски од денеска нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола

Канал5 - 30.09.2022

Проф. д-р Игор Неделковски од денеска е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, академска функција со која се здоби по победата на непосредните избори кои во универзитетските единици се одржаа на 1 јуни годинава.

Игор Неделковски е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола

Нетпрес - 30.09.2022

Проф. д-р Игор Неделковски од денеска е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, академска функција со која се здоби по победата на непосредните избори кои во универзитетските единици се одржаа на 1 јуни годинава.

Игор Неделковски од денеска нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола

Нова ТВ - 30.09.2022

Проф. д-р Игор Неделковски од денеска е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, академска функција со која се здоби по победата на непосредните избори кои во универзитетските единици се одржаа на 1 јуни годинава.

Игор Неделковски од денеска нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола

MakPress - 30.09.2022

Проф. д-р Игор Неделковски од денеска е нов ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, академска функција со која се здоби по победата на непосредните избори кои во универзитетските единици се одржаа на 1 јуни годинава.