TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Креативна порака на вратата на аптека во Загреб: „Драги крадци…“

Макфакс - 09.08.2022

Откако во неколку наврати била ограбена, пред влезот на аптеката во Дубрава (Загреб) се појавил плакат со предупредување за разбојници. Целта на пораката е да ги одврати разбојниците од нивните планови.

Креативна порака на вратата на аптека во Загреб: „Драги крадци…“

24Инфо - 09.08.2022

Откако во неколку наврати била ограбена, пред влезот на аптеката во Дубрава (Загреб) се појавил плакат со предупредување за разбојници. Целта на пораката е да ги одврати разбојниците од нивните планови.

(ФОТО) Креативна порака на вратата на аптека во Загреб за крадците

Press24 - 09.08.2022

Откако во неколку наврати била ограбена, пред влезот на аптеката во Дубрава (Загреб) се појавил плакат со предупредување за разбојници. Целта на пораката е да ги одврати разбојниците од нивните планови.

Креативна порака на вратата на аптека во Загреб: „Драги крадци“(ФОТО+ВИДЕО)

Скопје24 - 09.08.2022

Откако во неколку наврати била ограбена, пред влезот на аптеката во Дубрава (Загреб) се појавил плакат со предупредување за разбојници. Целта на пораката е да ги одврати разбојниците од нивните планови.

Еве како Хрватите сакаат да ги одвратат крадците - креативна порака осамна на аптека

Фактор - 09.08.2022

Креативна порака oсамна на вратата на аптека во хрватскиот град Загреб. Претходно оваа аптека била мета на крадици. „Почитувани разбојници и крадци, информација за вас: Оваа аптека има нов сеф со 15-минутно доцнење на отворањето, како и тивок аларм, ...