TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сириза ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

24 Вести - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од Сириза да упатат остри критики до нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Курир - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Локално - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Слободен Печат - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Либертас - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Република - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

А1 On - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Сител - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Стандард - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

+инфо - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

Партијата на Ципрас се препукува со опозицијата затоа што Македонија ќе учествува под уставно име на настан во Брисел

Фокус - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

CivilMedia - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.

СИРИЗА: Нова демократија дозволи употреба на уставното име на Македонија

Н.Македонија - 16.05.2018

Грчката владејачка партија СИРИЗА упати остри критики до опозициската Нова демократија, заради учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија.

СИРИЗА ја обвинува Нова демократија поради уставното име на Македонија

Поглед - 16.05.2018

Учеството на Македонија под уставното име на настан во Брисел, организиран од Европската народна партија, чиј член е најголемата грчка опозициска партија, е причина од СИРИЗА да упатат остри критики до Нова демократија.