TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пола деценија се обидуваат да се разведат и не им оди најдобро: Анџелина Џоли го обвини Бред дека го нападнал ...

Точка - 20.09.2021

После пет години, Анџелина Џоли и Бред Пит сѐ уште не се разведени. Имено, разводо започна уште во 2016 година, но и понатаму не можат да се договорат околу старателството над шестте деца кои ги имаат заедно.

5 години подоцна, разводот не е ни близу: Анџелина го обвини Бред дека го малтретирал својот син Медокс

Локално - 20.09.2021

Пет години подоцна, Анџелина Џоли (46) и Бред Пит (57) се уште се разведуваат. Имено, тие го иницираа разводот во 2016 година, и се уште не можат да се договорат за старателство над шесте деца што ги имаат заедно.