TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата хорор серија на Стивен Спилберг ќе може да се гледа само ноќе

Иновативност - 12.06.2019

Стивен Спилберг подготвува толку страшна серија што ќе може да се гледам само ноќе кога ќе падне мрак, а кога ќе излезе сонцето и ќе се раздени епизодите повеќе нема да бидат достапни се до навечер.

Стивен Спилберг работи на серија што ќе може да се гледа само ноќе

Бизнис Инфо - 12.06.2019

Легендарниот режисер Стивен Спилберг работи на хорор серија, којашто е планирано да се гледа на телефон, но исклучиво ноќно време. After Dark ќе има 10 до 12 епизоди коишто ќе се емитуваат ексклузивно на нова стриминг платформа Quibi (кратенка од ...

Спилберг работи на нова хорор серија - ќе се емитува само на мобилен, исклучиво кога ќе падне мрак

Факултети - 12.06.2019

Иако легендарниот режисер Стивен Спилберг досега не беше голем фан на стриминг услугите, тоа не го спречи да режира нова хорор серија што ќе има стриминг само на мобилните телефони. Но, најинтересно е тоа што оваа серија ќе може да се гледа само ...