TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова улица покрај булеварот АСНОМ

Макфакс - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански“ до булеварот „Србија“, поточно покрај булеварот „АСНОМ“. Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината шест метри.

ФОТО: Нова улица покрај Вардар во општина Аеродром

Курир - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански“ до булеварот „Србија“, поточно покрај булеварот „АСНОМ“. Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.

ФОТО: Изградена нова улица покрај Вардар

Скопје инфо - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански“ до булеварот „Србија“, поточно покрај булеварот „АСНОМ“. Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.

Се изгради нова улица покрај Вардар

Вечер Прес - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански" до булеварот „Србија", поточно покрај булеварот „АСНОМ" Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.

ФОТО: Нова улица покрај Вардар во општина Аеродром

Press24 - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански“ до булеварот „Србија“, поточно покрај булеварот „АСНОМ“. Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.

Општина Аеродром: Нова улица покрај Вардар (ФОТО)

МКД - 18.05.2016

Општина Аеродром деновиве изгради нова улица покрај реката Вардар на потегот од СЦ „Јане Сандански" до булеварот „Србија", поточно покрај булеварот „АСНОМ". Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.

Нова улица на кејот на Вардар

Република - 18.05.2016

Општина Аеродром изгради нова улица покрај реката Вардар, на потегот од Спортскиот центар „Јане Сандански“ до булеварот „Србија“, покрај булеварот „АСНОМ“. Вкупната должина на новата улица изнесува околу еден километар, а широчината 6 метри.