TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Либертас - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Сител - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

24Инфо - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Курир - 08.12.2023

Германската коалициска влада неодамна ги договори деталите од нацрт-законот кој има за цел да стапи на сила на пролет. Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да ...

Групи во Германија против легализација на канабисот

Денешен - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски групи и здруженија се противат на нацрт-законот за легализација на марихуаната

Нетпрес - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Слободен Печат - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Во Центар - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.

Германски здравствени групи, наставниците и полицијата се против легализацијата на канабисот

Канал5 - 08.12.2023

Неколку германски здруженија за здравствена заштита, како и полицијата и наставниот кадар, во писмо објавено денеска повикуваат да се запре планираната легализација на канабисот, јави ДПА.