TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Се отвора Super Nintendo свет

Иновативност - 30.11.2020

И покрај пандемијата, која го забави целиот свет, работата на новата Super Nintendo Land зона, која се гради на локацијата на забавниот парк Universal Studios Japan во Осака, се одвива побрзо од планираното, па новата актракција ќе биде отворена на ...

Светот на видео игрите на Nintendo наскоро и во мега забавен парк

Телефони.мк - 30.11.2020

Super Nintendo World ќе биде новиот мега забавен парк посветен на ликовите од игрите на јапонскиот технолошки бренд. Забавниот парк кој требаше да се отвори за време на Летните олимписки игри во Токио сепак, поради корона вирусот ќе мора да почека ...

Super Nintendo World започнува со работа во февруари

IT.mk - 30.11.2020

Universal Studios Japan објави дека Super Nintendo World забавниот парк официјално ќе биде отворен на 4 февруари следната година. Дел од атракциите се најпопуларните видеоигри, вклучувајќи возење на вистински Mario Kart.

Во Јапонија се отвора забавниот парк „Светот на Супер-Нинтендо“

А1 On - 30.11.2020

Тематскиот забавен парк „Светот на Супер-Нинтендо“ требаше да биде отворен оваа година во Осака, Јапонија, поради Олимписките игри во Токио. Но, тоа не се случи поради пандемијата на коронавирусот, па сега е одреден нов датум.

Во Јапонија се отвора забавниот парк „Светот на Супер-Нинтендо“

Опсервер - 30.11.2020

– Тематскиот забавен парк „Светот на Супер-Нинтендо“ требаше да биде отворен оваа година во Осака, Јапонија, поради Олимписките игри во Токио. Но, тоа не се случи поради пандемијата на коронавирусот, па сега е одреден нов датум.

Во Јапонија се отвора забавниот парк „Светот на Супер-Нинтендо“

Курир - 30.11.2020

Тематскиот забавен парк „Светот на Супер-Нинтендо“ требаше да биде отворен оваа година во Осака, Јапонија, поради Олимписките игри во Токио. Но, тоа не се случи поради пандемијата на коронавирусот, па сега е одреден нов датум.

Во Јапонија се отвора забавниот парк „Светот на Супер-Нинтендо“

USB - 30.11.2020

Тематскиот забавен парк „Светот на Супер-Нинтендо“ требаше да биде отворен оваа година во Осака, Јапонија, поради Олимписките игри во Токио. Но, тоа не се случи поради пандемијата на коронавирусот, па сега е одреден нов датум.

Во Јапонија се отвора забавниот парк „Светот на Супер-Нинтендо“

MakPress - 30.11.2020

Тематскиот забавен парк „Светот на Супер-Нинтендо“ требаше да биде отворен оваа година во Осака, Јапонија, поради Олимписките игри во Токио. Но, тоа не се случи поради пандемијата на коронавирусот, па сега е одреден нов датум.