TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мобилната дивизија на HTC остана без развоен директор

Телефони.мк - 14.02.2018

Чиалин Ченг директорот за развој на мобилни уреди при мобилната дивизија на HTC си поднесе оставка која пред јавност е претставена како предизвикана од лични причини, а не поради политиките на компанијата и остварените резултати кои се далеку од ...

Директорот на HTC се повлече

Кајгана - 14.02.2018

HTC моментално нема директор на одделот за развој на мобилни уреди, бидејќи досегашниот директор се повлече од лични причини. Повлекувањето на директорот на HTC може да биде и најава за последниот HTC телефон, бидејќи неговата оставка се случува во ...

Директорот на HTC се повлече од функцијата

USB - 15.02.2018

HTC моментално нема директор на одделот за развој на мобилни уреди, бидејќи досегашниот директор Чиалин Ченг се повлече од лични причини. Повлекувањето на директорот на HTC може да биде и најава за последниот HTC телефон, бидејќи неговата оставка се ...

Директорот на HTC се повлече

GSM.mk - 15.02.2018

HTC моментално нема директор на одделот за развој на мобилни уреди, бидејќи досегашниот директор се повлече од лични причини. Повлекувањето на директорот на HTC може да биде и најава за последниот HTC телефон, бидејќи неговата оставка се случува во ...