TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиера на детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

Радио МОФ - 21.06.2021

Со почеток од 18 часот, вечерва, 21 јуни во Кинотеката на Северна Македонија ќе биде прикажана македонската премиера на анимираниот детски филм „Патешествието на принцот“. Филмот е ново долгометражно остварување на француските аниматори Жан-Франсоа ...

Детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

Република - 21.06.2021

Анимираниот филм за најмладите „Патешествието на принцот“ вечерва во 18 часот ќе има македонска премиера во Кинотека. Станува збор за ново долгометражно остварување на водечките француски аниматори Жан-Франсоа Лагиони и Ксавиер Пикар, кои користат ...

Детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

MakPress - 21.06.2021

Анимираниот филм за најмладите „Патешествието на принцот“ вечерва во 18 часот ќе има македонска премиера во Кинотека на Македонија. Станува збор за ново долгометражно остварување на водечките француски аниматори Жан-Франсоа Лагиони и Ксавиер Пикар, ...

Детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

Екран - 21.06.2021

Анимираниот филм за најмладите „Патешествието на принцот“ вечерва во 18 часот ќе има македонска премиера во Кинотека на Северна Македонија. Станува збор за ново долгометражно остварување на водечките француски аниматори Жан-Франсоа Лагиони и ...

Детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

Скопје инфо - 21.06.2021

Анимираниот филм за најмладите „Патешествието на принцот“ вечерва во 18 часот ќе има македонска премиера во Кинотека. Станува збор за ново долгометражно остварување на водечките француски аниматори Жан-Франсоа Лагиони и Ксавиер Пикар, кои користат ...