TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Татко и ќерка со автомобил слетале во река: Мислеле дека им нема спас, но се појави момче кое влезе во студената вода и ...

Сител - 12.01.2019

Автомобил во кој биле татко и ќерка влетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата набрзо почнала да навлегува, па биле заглавени. За среча, во близина било момче кое без размислување скокнало во ледената река и се обидел да ја отвори вратата.

Татко и ќерка излетале со автомобилот во река, мислеле дека им нема спас: Тогаш се појавило младо момче кое веднаш ...

Точка - 12.01.2019

Автомобилот во кој се наоѓале еден татко и ќерка излетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата брзо почнала да надоаѓа, а тие останале заглавени во возилото. За среќа, во близина се нашло едно момче кое без да размислува скокнало во ледената ...

Херој на денот: Спаси татко и ќерка од смрт во студената вода (видео)

Таратур - 13.01.2019

Во кинеската провинција Хунан татко и ќерка со автомобилот завршиле во студената вода од реката и мислеле дека им нема спас бидејќи автомобилот се заглавил во реката. За среќа, во близина се нашло едно момче кое без размислување скокнало во ледената ...

Татко и ќерка со автомобил слетале во река: Мислеле дека им нема спас, но потоа следуваше чудо

Курир - 13.01.2019

Автомобил во кој биле татко и ќерка влетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата набрзо почнала да навлегува, па биле заглавени. За среќа, во близина било момче кое без размислување скокнало во ледената река и се обидел да ја отвори вратата.

Татко и ќерка со автомобил слетале во река - мислеле дека нема спас па следело чудо

Press24 - 13.01.2019

Автомобил во кој биле татко и ќерка влетал во река во кинеската провинција Хунан. Водата набрзо почнала да навлегува, па биле заглавени. За среќа, во близина било момче кое без размислување скокнало во ледената река и се обидел да ја отвори вратата.