TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Домашна забава со фатален крај во Калифорнија: Четворица мртви во напад во станбена зграда

Слободен Печат - 04.03.2024

Четири лица загинаа, а неколку други се повредени во пукање во резиденција во Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите во неделата. Инцидентот се случил во неделата вечерта, по забава во станбена зграда каде тројца возрасни мажи со прострелни рани ...

Пукање во двор на куќа во Калифорнија: Најмалку 4 лица убиени, непознати мажи пукале во група луѓе

Макфакс - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Пукање во двор на куќа во Калифорнија: Најмалку 4 лица убиени, непознати мажи пукале во група луѓе

Опсервер - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Пукање во двор на куќа во Калифорнија: Најмалку 4 лица убиени, непознати мажи пукале во група луѓе

Centar - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Пукање во двор на куќа во Калифорнија: Најмалку 4 лица убиени, непознати мажи пукале во група луѓе

Точка - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

Либертас - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Пукање во двор на куќа во Калифорнија: Најмалку 4 лица убиени, непознати мажи пукале во група луѓе

MTM - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

Н.Македонија - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

24 Вести - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

24Инфо - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

Канал5 - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...

Четири лица загинаа во престрелка во Калифорнија

MakPress - 04.03.2024

Најмалку четири лица загинаа, а неколку други се ранети во престрелка во американскиот град Кинг Сити, во Калифорнија, соопштија властите. Надлежните органи соопштија дека пукањето се случило синоќа, по забава во двор од куќа, при што тројца мажи ...