TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Учество на ФЗОМ на осмиот Балкански форум на јавно здравствено осигурување во Тирана, Албанија

Нетпрес - 25.09.2014

Директорот на ФЗОМ, Џемали Мехази во периодот од 25-26 септември 2014 година зема учество на 8-иот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува во Тирана, Албанија.

Учевство на ФЗО на осмиот Балкански форум на јавно здравствено осигурување во Тирана, Албанија

Нетпрес - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, во периодот од 25-26 септември 2014 година, ќе земе учество на 8-иот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува ...

Мехази на Балкански форум на јавно здравствено осигурување

Lider - 25.09.2014

Директорот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија Џемали Мехази учествува на 8. Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува од денеска во Тирана, Албанија.

Куманово има 113.922 здравствени осигуреници

Kumanovo News - 24.09.2014

Во Куманово во јули годинава се регистрирани вкупно 113.922 осигуреници во подрачниот Фонд за здравствено осигурување. Според податоците на ФЗОМ најголем дел од нив се на возраст од 35 до 65 години и ...

Македонија лидер во е-здравство

Вечер Прес - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, денеска и утре ќе учествува на 8-иот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува во Тирана, Албанија.

Мехази на Балкански форум на јавно здравствено осигурување

А1 On - 25.09.2014

Директорот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија Џемали Мехази учествува на 8. Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува од денеска во Тирана, Албанија.

Менаџментот на ФЗОМ на Балкански форум во Албанија

Макфакс - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, во периодот од 25-26 септември 2014 година, ќе учествува на 8-иот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува во ...

Учество на ФЗО на осмиот Балкански форум на јавно здравствено осигурување во Тирана

Точка - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија, во периодот од 25-26 септември 2014 година, ќе земе учество на 8-иот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува ...

Парнарџиева Змејкова на Балкански форум на јавно здравствено осигурување во Тирана

Канал5 - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија денеска и утре ќе учествува на Осмиот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува во Тирана.

Парнарџиева Змејкова на Балкански форум на јавно здравствено осигурување во Тирана

Press24 - 25.09.2014

Менаџментот на Фондот за здравствено осигурување на Македонија денеска и утре ќе учествува на Осмиот Балкански форум на јавно здравствено осигурување, што се одржува во Тирана.