TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung Galaxy Note 10+ официјално пристигнува во Скопје во понеделник

Телефони.мк - 14.08.2019

Samsung Electronics официјално во понеделник, на 19 август, ќе ги претстави Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+. Настанот ќе се одржи во 11:00 часот во DoubleTree by Hilton во Скопје (Rooftop Bar No:55).

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Телефони.мк - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив развој. ЊУ ЈОРК, САД – 14 август, 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го ...

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Smartportal - 13.08.2019

Наградените камери комбинирани со најсовремените алатки на Samsung Galaxy Note10+ 5G им помагаат на корисниците да сликаат, изменуваат и споделуваат одлични видеа и слики Скопје – 13. август, 2019 – Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на ...

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Црнобело - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив развој ЊУ ЈОРК , САД – 14 август, 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го ...

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Фактор - 13.08.2019

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери.

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Smartportal - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив развој ЊУЈОРК, САД – 14 август, 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија ...

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Телефони.мк - 13.08.2019

Скопје – 13. август, 2019 – Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е ...

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung во поддршка на Глобалните цели

USB - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив развој Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка ...

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Екран - 13.08.2019

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставенна минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери.

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Бизнис Вести - 14.08.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка на Целите за одржлив развој (ЦОР), познати како Глобални цели.

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Скопје24 - 13.08.2019

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери.

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Екран - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив разво ј Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка ...

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

Бизнис Вести - 14.08.2019

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њу Јорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери.

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

еМагазин - 14.08.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка на Целите за одржлив развој (ЦОР), познати како Глобални цели.

Samsung Galaxy Note10+ 5G оценет како телефон со најдобри камери

еМагазин - 14.08.2019

Новиот Galaxy Note10+ 5G, за прв пат претставен на минатонеделниот Unpacked настан во Њујорк, има најдобра предна и задна камера, како и најдобри резултати од снимање на видеа, според DxOMark, познат сајт кој е специјализиран за рецензија на камери.

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Фактор - 14.08.2019

Нова мобилна апликација и специјално издание на додатоци претставени за подигнување на свеста на Целите за одржлив развој Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка ...

Партнерот на Програмата за Развој на ОН, Samsung, во поддршка на Глобалните цели

Скопје24 - 14.08.2019

Samsung Electronics Co., Ltd. и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) го претставија новото партнерство во поддршка на Целите за одржлив развој (ЦОР), познати како Глобални цели.