TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најниската лада нива во светот е бизарна ама прејака (ВИДЕО)

МКД - 23.01.2020

Лада нива е најверојатно последниот руски автомобил кој би требало да биде спуштан, но токму тоа го направиле некои луди момци. Мора да се истакне дека не станува збор за стандарден кит за приближување на автомобилот кон подлогата, хидраулична ...

Најоткачена Лада Нива што постои (видео)

Авто Магазин - 23.01.2020

Кој друг ако не група откачени Руси кои се претставуваат како Iling Show можат да направат вакво нешто?! Оваа Лада Нива толку е скратена што изгледа како пропадната во асфалтот, но може да вози. Каде, е друго прашање.

Лада Нива не може да се спушти пониско (ВИДЕО)

Канал5 - 22.01.2020

Лада Нива по многу нешта е посебен автомобил, а сега една копија ја освои титулата најниска на светот. Апсолутен крал на терминот ниско возило е оваа Нива, и е претставена од Илинг шоу. Притоа не се осврнуваме на хидрауликата и комплетите за ...