TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протест во Берн против доаѓањето на Трамп во Давос

Нетпрес - 13.01.2018

Повеќе стотици приврзаници на антикапиталистичкото движење во саботата мирно протестираа во Берн против доаѓањето на американскиот претседател Доналд Трамп на Светскиот економски форум (СЕФ – WEF) во Давос, пренесува агенцијата AFP.

Премиерот Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Канал5 - 12.01.2018

Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25-ти и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој ќе се одржува во Давос, Швајцарија, соопшти прес-службата на Владата.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Макфакс - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев, со владина делегација на 25-ти и 26-ти јануари, ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање на заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината ...

Премиерот Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос...

Н.Македонија - 12.01.2018

Премиерот Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25-ти и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој ќе се одржува во Давос, Швајцарија, соопшти прес-службата на ...

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Вечер - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев, со владина делегација на 25-ти и 26-ти јануари, ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање на заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината ...

Премиерот Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

А1 On - 12.01.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, со владина делегација, на 25-ти и 26-ти јануари, ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија.

Заев ќе оди на Светскиот економски форум во Давос

Фактор - 12.01.2018

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, со владина делегација, на 25-ти и 26-ти јануари, ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

+инфо - 12.01.2018

Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум во Швајцарија. Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој ...

На Светскиот економски форум во Давос ќе учествува и Заев

Денар - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев, со владина делегација на 25-ти и 26-ти јануари, ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање на заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината ...

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос на 25 и 26 јануари

Мета - 12.01.2018

Премиерот, Зоран Заев и владина делегација ќе учествуваат на Светскиот економски форум кој се одржува во Давос, Швајцарија на 25 и 26 јануари. Проектите и програмските иницијативи кои ќе бидат презентирани на 48-от годишен состанок на Светскиот ...

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Точка - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев со владина делегација на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината прес-служба.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос на 25 и 26 јануари

Либертас - 12.01.2018

Премиерот, Зоран Заев и владина делегација ќе учествуваат на Светскиот економски форум кој се одржува во Давос, Швајцарија на 25 и 26 јануари. Проектите и програмските иницијативи кои ќе бидат презентирани на 48-от годишен состанок на Светскиот ...

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Нетпрес - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев со владина делегација на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината прес-служба.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

МРТ - 12.01.2018

Светскиот економски форум е меѓународна организација која на светско ниво работи за воспоставување модел на корпоративно управување во кој вредностите се почитуваат еднакво како и правилата.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Алфа - 12.01.2018

Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој ќе се одржува во Давос, Швајцарија, соопшти прес-службата на Владата.

Македонија се враќа на Светскиот економски форум во Давос после 15 години пауза

Иновативност - 12.01.2018

Владина делегација предводена од премиерот Зоран Заев на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој ќе се одржува во Давос, Швајцарија, соопшти прес-службата на Владата .

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос

Sky - 12.01.2018

Премиерот Зоран Заев со владина делегација на 25 и 26 јануари ќе учествува на Светскиот економски форум кој годинава се одржува во Давос, Швајцарија, на тема „Креирање заедничка иднина во поделениот свет“, информираат од владината прес-служба.

Заев ќе учествува на Светскиот економски форум во Давос на 25 и 26 јануари

Бриф - 12.01.2018

Премиерот, Зоран Заев и владина делегација ќе учествуваат на Светскиот економски форум кој се одржува во Давос, Швајцарија на 25 и 26 јануари. Проектите и програмските иницијативи кои ќе бидат презентирани на 48-от годишен состанок на Светскиот ...