TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костадиновска Стојчевска: До пладне Мицкоски зборува против ДУИ, попладне прави договори

Слободен Печат - 13.06.2024

Пратеничката на СДСМ Бисера Костадиновска Стојчевска во емисијата „24 Анализа“ истакна дека приказните на ВМРО-ДПМНЕ за прераспределба на јавната администрација паднале во вода, а заложбите за поефикасна администрација не им биле вистинска цел, туку ...

Костадиновска Стојчевска: Сè погазија, до пладне мандатарот зборува против ДУИ, попладне седнува со нив и се договора

Фокус - 13.06.2024

Пратеничката на СДСМ Бисера Костадиновска Стојчевска во емисијата „24 Анализа“ на телевизија 24 истакна дека приказните на ДПМНЕ за прераспределба на јавната администрација паѓаат во вода, а заложбите за поефикасна администрација не им се вистинска ...

Костадиновска Стојчевска за ТВ 24: Она што ние не направивме, нека го направи новата влада на ВМРО-ДПМНЕ

24 Вести - 13.06.2024

Бисера Костадиновска Стојчевска пратеник и потпретседател во оставка на СДСМ во емисијата 24 анализа рече дека она што се случило од ратификацијата на Преспанскиот договор наваму беше една од најголемите придобивки и беше постигнат компромис.

Костадиновска Стојчевска: Сè погазија, до пладне мандатарот зборува против ДУИ, попладне седнува со нив и се договора

Press24 - 13.06.2024

Пратеничката на СДСМ Бисера Костадиновска Стојчевска во емисијата „24 Анализа“ на телевизија 24 истакна дека приказните на ДПМНЕ за прераспределба на јавната администрација паѓаат во вода, а заложбите за поефикасна администрација не им се вистинска ...

Костадиновска Стојчевска: Сè погазија, до пладне мандатарот зборува против ДУИ, попладне седнува со нив и се договора

Пулс24 - 13.06.2024

Пратеничката на СДСМ Бисера Костадиновска Стојчевска во емисијата „24 Анализа“ на телевизија 24 истакна дека приказните на ДПМНЕ за прераспределба на јавната администрација паѓаат во вода, а заложбите за поефикасна администрација не им се вистинска ...