TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАРК ЗАКЕРБЕРГ ОТКРИ ЗОШТО СЕКОГАШ НОСИ СИВА МАИЦА: Не сакам да губам време на мода (ФОТО)

Денешен - 23.09.2023

Основачот на Фејсбук и мултимилијардерот Марк Закерберг откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто се ...

Марк Закерберг откри зошто секогаш носи сива маица: Не сакам да губам време на мода (ФОТО)

Канал5 - 23.09.2023

Основачот на Фејсбук и мултимилијардерот Марк Закерберг откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто се ...

МАРК ЗАГЕРБЕРГ ИМА МИЛИЈАРДИ, НО НЕ ЈА СОБЛЕКУВА СИВАТА МАИЦА: Секој ден ја носи на работа! Кога го прашале ЗОШТО, ...

Во Центар - 24.09.2023

Основачот на Facebook и мултимилијардер Марк Закерберг еднаш откри зошто секој ден носи едноставна сива маица на работа. Закерберг, кој некогаш стана еден од најмладите милијардери во светот, очигледно има плакар полн со сиви маици во кои најчесто ...