TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

Press24 - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност - Прилеп.

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

ТВ21 - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.

Пуштен во употреба апарат за магнетна резонанца во Прилепската болница

Сакам да кажам - 14.05.2022

Пациентите од Прилеп и околните општини веќе нема да мораат за преглед на магнетна резонанца да патуваат во Скопје туку оваа здравствена услуга ќе ја добиваат во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност во Прилеп.

Во Општата болница во Прилеп ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца

Бизнис Вести - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким Сали.

Во Општата болница во Прилеп ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца

Сител - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким ...

Во прилепската болница ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца

Канал5 - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким ...

Во Општата болница во Прилеп ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца

Zoom - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким ...

Во Општата болница во Прилеп ќе биде отворено одделение за магнетна резонанца

MakPress - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким ...

Општата болница во Прилеп добива одделение за магнетна резонанца

Вечер Прес - 14.05.2022

Во Општата болница во Прилеп денеска ќе биде отворено Одделение за магнетна резонанца на Одделот за рентген. На отворањето најавено е присуство на премиерот Димитар Ковачевски и министерот за здравство Беким ...

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

Frontline - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна услуга

Канал5 - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност - Прилеп.

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

Макфакс - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

4NEWS - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.

Ковачевски: Со инвестиции во опрема и повисоки плати во здравството до поквалитетна здравствена услуга за граѓаните

24Инфо - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.

Ковачевски: Инвестициите во јавното здравство се инвестиции во здравјето и иднината на нашата држава

Локално - 14.05.2022

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, денеска го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност – Прилеп.