TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видео: Затвор во кој луѓето одат доброволно, спијат на под и плаќаат кога заминуваат!!

Канал5 - 09.12.2023

Наместо да одат во луксузен хотел, Корејците одат во затвор кога се под стрес за да се релаксираат и смират. Така се нарекува главната просторија на хотелот „Inside Me“, кој се наоѓа во Хонгчеон, Јужна Кореја, кој изгледа како казнено-поправен дом.

ВИДЕО | Затвор во кој луѓето одат доброволно: Спијат на под и плаќаат 80 евра на ден

Слободен Печат - 09.12.2023

Наместо да одат во луксузен хотел, Корејците одат во затвор кога се под стрес. Или барем тоа е главната просторија на хотелот “Инсајд ми“ (Inside Me) кој се наоѓа во Хонгчеон, Јужна Кореја , кој изгледа како казнено-поправен дом, пишува „Пункуфер“.

(ВИДЕО) Затвор во кој луѓето одат доброволно, спијат на под и плаќаат кога заминуваат!!

Lider - 09.12.2023

Наместо да одат во луксузен хотел, Корејците одат во затвор кога се под стрес за да се релаксираат и смират. Така се нарекува главната просторија на хотелот „Inside Me“, кој се наоѓа во Хонгчеон, Јужна Кореја, кој изгледа како казнено-поправен дом.

Парадоксална практика меѓу Корејците: Плаќаат да одат во затвор за да се ослободат од стрес/ВИДЕО

Вечер Прес - 10.12.2023

Наместо да одат во луксузен хотел, Корејците одат во затвор кога се под стрес. Или барем тоа е главната просторија на хотелот „Inside me“ лоциран во Хонгчеон, Јужна Кореја, кој изгледа како затворска ќелија.